Om oss

Vinderen Farvehandel åpnet dørene i 1948 og har siden hjulpet Oslobeboere med fargevalg både i og utenpå hus og hytter. Vi er stolte av å tilby et utvalg av maling og beis som tilfredsstiller dagens krav til kvalitet, estetikk og moderne finish. Med anerkjente kvalitetsvarer som Farrow & Ball, Osmo og Pure Original kan vi hjelpe deg med både ferdige farger og spesialdesignede farger kun til deg.

I tillegg har vi et godt og bredt utvalg i leverandører på interiør. Vi velger hele tiden leverandører som vi vet leverer optimal kvalitet og med sterk fokus på design og funksjonalitet. Merker vi fører er blant annet Silent Gliss, Ulfven, Elitis, Nina Campbell, Baker, Ralph Lauren og mange fler! Vi tar også ofte inn små ekslusive merker som ikke føres andre steder i Norge på spesielt småvarer og interiør.

Vi er for tiden fire ansatte som alle har lang og bred erfaring innen interiør. Her kan du lese litt mer om oss!
 

 • Ingebjørg Røthe
  Innehaver og Interiørkonsulent

  Etter interiørutdanning i England startet Ingebjørg i 2002 gave-og interiørbutikken At Home på Lilleaker. Etterhvert ønsket hun å jobbe mer med farger, interiør og større prosjekter og overtok derfor Vinderen Farvehandel i 2008.
  Drømmeprosjektet til Ingebjørg er et totalprosjekt i et hus eller leilighet der hun 
  får være med helt fra begynnelsen. 
   

 • Heidi Tagge Haugen
  Interiørkonsulent

  Heidi har jobbet med interiør i 13 år, hvorav 10 av dem i sitt eget firma. Heidi har lang fartstid i fargeverden.  Hun er vår dyktige og kreative konsulent innen valg av fargepaletter til hus og hytter.  
  Heidi har mange spennende prosjekter bak seg og blander de lekreste farger.  Heidi trives best når hun får spillerom til å lage nye farger etter våre kunders eget ønske.
  Heidi har i sitt hjem en stram og klassisk stil og hun er ikke spesielt glad i krims krams. Men litt farger kan hun like og yndlingsfargen er 
  oransje!
 • Anne Cecilie Blakstad
  Interiørkonsulent

  Tekstiler er Anne Cecilies personlige favoritt og styrke. Det er kanskje ikke så rart siden hun har jobbet med dette i nærmere 40 år!
  Anne Cecilie drev interiørbutikken Bjørnehiet i Trysil fra 2006 til 2014. Så satte hun kursen mot Oslo og begynte på Vinderen Farvehandel. 
  Hun liker hva farger og former gjør mot hverandre samt spillet i teksturer.
  Anne Cecilie har personlig en minimalistisk stil og hun liker det enkelt og med rene linjer.
  Anne Cecilie er opptatt av at ting hører sammen og mener at dette bidrar til å skape harmoni i hjemmet. Hun jobber systematisk med helhetsbildet og tenker gjerne langt frem i tid slik at hjemmet vokser mot et tydelig mål.
 • Tiril Arnet
  Interiørarkitekt

  Tiril er utdannet i USA og har jobbet med interiør i 25 år. Hun har drevet eget firma innen dekor og styling med oppdrag blant annet for de store eventbyråene i Norge.
  Tiril er svak for farger og er selv en fargerik person som liker den lekne stilen . 
  Tiril er den hos oss som er mest vågal med farger, gjerne både mørke og kraftige farger og alltid gjerne en med en tuch av glam! Turkis er hennes favorittfarge og hun bruker den gjerne som kontrast/aksentfarge.
  Tiril liker at man beholder en ro i helheten, men har gjerne en pop-up effekt i rommet.
  I tillegg er hun veldig glad i tekstiler og spesielt tekstiler i samme farge, men med forskjellige teksturer.